TBB Totaal Kantoor- en werkplaatsmeubilair


TBB Totaal uw betrouwbare partner op het gebied van kantoor- en projectmeubilair, werkplaats- en magazijninrichtingen, design meubilair en sportmeubilair.

TBB Totaal is een no-nonsens bedrijf die doet wat ze zegt en doet wat ze moet doen zodat u een tevreden klant bent.
Wij werken klantgericht, hanteren korte lijnen, zijn zeer flexibel, stellen duidelijke offertes op, heldere informatie verstrekking, goede service en een juiste prijs / kwaliteitsverhouding.

Ons assortiment is zeer breed en we kunnen u met bijna alles van dienst op het gebied van de inrichting van uw bedrijf of organisatie, voor de meest uiteenlopende ruimtes. Het maakt niet uit of het om  een enkele werkplek gaat of het compleet inrichten van uw bedrijf. We zijn continu bezig met nieuwe items, de laatste trends, de laatste ontwikkelingen. Kunt u niet vinden wat u zoekt, laat het ons dan gerust weten! Veel staat op onze website maar er is altijd meer. Wij hebben geen web shop omdat we graag met u in contact blijven om uw wensen te bespreken. Persoonlijk contact voor een optimaal advies. 
Ook brochures kunnen wij u natuurlijk toesturen zodat u deze op uw gemak kunt bestuderen.

Onze referenties; zo breed en compleet ons bedrijf en assortiment zijn, zo breed is ook onze klantenkring / doelgroep. Wij leveren aan industriële bedrijven, metaalbedrijven, kantoren, de overheid en overheidsinstellingen, brandweerkazernes en scholen, sportverenigingen, aannemers.
En dat zowel in de regio als in heel Nederland maar ook België!

Leveringen; Er wordt geleverd op het door u opgegeven adres op de begane grond achter de eerst gesloten deur.  Om de productprijs laag te houden leveren wij onze producten bijna altijd rechtstreeks uit verschillende magazijnen / af fabriek in binnen- en buitenland. Om deze reden rekenen wij leveringskosten.
Natuurlijk kunnen we de montage en het inhuizen ook voor u verzorgen. Altijd informeren wij u vooraf over de kosten van zowel het transport als ook van het inhuizen en monteren.

Wilt u meer informatie over onze producten of diensten neem dan s.v.p. contact met ons op!
…. Of kom gerust langs in onze showroom. U bent altijd van harte welkom.

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 9 – 17 uur.
Maandag en zaterdag op afspraak geopend. 

Indien het voor u niet mogelijk is om binnen deze openingstijden te komen dan is het in overleg mogelijk een afspraak te maken.